Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

det blir inte vackrare än såhär
likt rymdstoft genom jordens atmosfär
så brinner vi för stunden
för att sedan landa ensamma
utspridda över den bortglömda lunden




Fri vers av (JB)
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-10 07:13



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Sorgesamt vacker.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)