Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flagrant

två tredjedelar av ingenting
flagnar tillsynes obemärkt
startskott som ekar




Fri vers av (JB)
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-11 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)