Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas med Anden



Andas samma andetag som Anden,
som i skapelsens morgon ruvade över vattnet,
och det blev ljus i mörkret


Andas samma andetag som Anden,
där livgivande vind gör underverk,
skapar ny bärighet och hållbarhet


Andas samma andetag som Anden,
görs ingen konstgjord andning,
en äkta luft till livets tillvaro


Andas samma andetag som Anden,
en livets
kreativitet,
skönhet,
klarhet,
sanning,
allt skapad till glädje för Skaparen




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-03 12:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa så skön andnings-läsning
Även i andan om Anderna?
;)
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP