Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärren som blir kvar efter läkta sår blir en påminnelse om det förflutna och våra erfarenheter formar vem vi är


Eko av Förlust

Fokuserar
Tappar målet
Minnen påminner mer
Vill helst glömma, men ack -

Smärtan efter förlorat liv är starkare

Livet lär att inte alla sår läks
Ärren blir den påminnelsen
Naturens skapelsen läker
Finner sökta
Hoppet




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP