Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ankarfäste i den stressade själen


En funnen frid
är evigt värd
läker den egna stressade världen
blir en läkedom för tid och rum

Tro finns där den stressade själen
får ett bergfast ankarfäste
en gryende förhoppning till hållfasthet

Ett spirande hopp
hur svagt förväntan än sker sig ut
är det ändå ett förlitan
en livlina
till något större än det egna livet




Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-04 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP