Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverskuggors sken

Månskensskugga 

Genom fönsterglas

En strimma ljus

I den mörka natten 

Silverstänk i gatlyktornas sken

Natten andas stilla 

I tyst förundran 

Månen ger ett lugn

I mitt hjärta 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-25 06:41



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP