Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varmt hjärtas baksida

Jag vill följa mitt hjärta

Bry mig om och finnas där

När någon har det svårt

Men det har ett pris

Och det är mina egna känslor

Av sorg och ledsenhet att inte kunna göra mer

För varje gång jag känner tårars närvaro

Så sväljer jag så hårt jag kan

Av rädsla för att någon hinner se

Att mitt hjärta svämmar över

Och att sorgen den vill ut

För det är så svårt att visa 

Hur berörd jag blir ibland

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-03 06:42



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämda ord som berör
2024-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar både styrka och skörhet.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP