Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång

jag börjar är jag tom
jag vet inte vad som ska komma
mer än en boktsav i taget.
och är jag inte tom
så kan jag inte börja
jag kan inte börja om jag känner att det är något jag måste säga
för vad kan jag upplysa er om,
som ni inte redan vet...
det måste vara slag i luften
på chans
kanske jag ser ut som en idiot för någon
men andra kan se en person som iaf försöker
VAD,
FÖRSÖKER JAG?!
jag vet inte?
you tell me...
tell me, like you know me...
kräv saker av mig
som att jag behöver skriva bättre
jag vet om mina brister
men aldrig fel att bli påmind
jag gillar inte hur kalla dina läppar blir när du är ensam
önskar jag kunde göra dem och dig varmare
men jag är på en kall plats
kanske den kallaste platsen av alla
alla som fortfarande har vettet kvar...
men det är en dröm jag har
som om jag vet någonting om det?
jag vet ingeting om det
om dina läppar är kalla eller ej
eller varför
det enda jag vet är att jag gillar inte tänka på dina läppar som kalla.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-11 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP