Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERRORSTÄMPLADE MILJÖAKTIVISTER (I)

Greta protesterar mot miljöförstöring
och klimatet.

Greta protesterar mot Israels folkmord.

Greta protesterar mot Israels medverkan
i Eurovision song contest.

Greta blir bortförd av polis överallt i världen
hon befinner sig.

Gretas inflytande utgör ett hot mot den
destruktiva civilisationens självmord.

Greta har registrerats på Säpos säkerhets-
lista över intelligenta dissidenter.

Vad gör hon för fel ?

Det vore bättre riktat om de registrerade
Sveriges miljö och statsminister som säker-
hetsrisker.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-05-12 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP