Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~°°Daggfylld insikt°°~




Du kan skriva namn i
luften med ditt finger.

Du kan spegla Norrskenets
flammande draperier i dina
sökande ögon.

Men du kan aldrig veta
vad som pågår i en annan
människas själ.

Om ens i din egen?


Och varför du drömt
som
du brukar drömma


Men en del drömmar kan
du faktiskt förverkliga in
-för dig själv.


Det kanske är därför
vi
människor finns till?


För att drömmande
kunna skapa oss en
verklighet.

Utan att förstöra något
för nån annan

Om det då är möjligt?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-13 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP