Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~°Slagfärdig-het°~



Det finns alltid
en hammare

Som kan slå ihjäl
en
oskyldig hamster


Även hos oss?

( När vi minst
anar det. .)















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-13 08:34



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
ibland undrar jag
uppsöker jag hammaren som faller
den mig
eller
både och

bra och slagfärdig dikt
2024-05-13

  Kungskobran VIP
Ordens makt är stor
större än du nånsin tror
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP