Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasten på trädgårdsgången…


Skir av grönska
björken stå

Med
nyutsprungna
små musöron på

Tänk så vårlikt
det blev ändå
Nu när värmen
äntligt kom

Och sommaren
med sin
blomsterprakt
och trastens sång
Redan verkar stå
i startgropen
på språng

Längs hela vår
grönskande
trädgårdsgång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-13 09:35



Bookmark and Share


  ULJO
Vår underbara tid just nu.
2024-05-13

  Kungskobran VIP
Våren spritter överallt ovh är över på ett par veckot
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP