Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betrakta för 'den lede och halte' inte något i texten som sanningen. en del av sanningen eller ens en liten bit av sanningen, för är det något jag är bra på, så är det att låta precis som om jag ljög, som en häst travar i trakten av Bollnäs.


Dagens rena o förbankade lögn net





Någon (en bekant) strax utanför (staden Aten,
ett fönster i närheten av en slottsträdgård,
dörren till skjulet Göte bebor) har trott sig vetat
att berätta hur förbjudet

det är för envåldshärskare att delta i ett sådant
där som tocken vilt Maratonlopp i det landet.
I mitt brev tillbaka skrev jag att jag inte trodde
att den personen ansökte ens.

Medan min vän, som är en bekant, menade på att
om det kom in en sådan ansökan efter påbudet om
förbudet, så skulle den arkiveras på sophögen.
Precis hur många procent av

insänt materiel som hamnar ju i ett arkiv, framgår
inte i mer officiella sammanhang. (Någon som kallar
sig Pia har låtit meddela, via sin sekreterare, som nog
är hon själv, att hon alls inte

brukat spionera på sina bröder. Hon spionerar bara
på en av dem.) Hade Admini streraren i ett beryktat
land i Afrika levat numera så hade han kokat av ilska
över att någon annan blir

omnämnd som envåldshärskare, trots att han föddes
i hemlighet i som källaren till ett palats i grannlandet.
Det är ofta så, att envåldshärkare har rykte om sig att
inte bli fet i sin egen stad, m

en ha tålamod som varar i minst en minut och tolv
sekunder som längst. Han, enligt ett rykte, hette inte
ens så, ungefär som Ed Persson, låntagare av egenskap
er hos Fatty Arpuckle uesa.

Utan fastmera någonting ganska så annat, bara att rykten
ofta inte har riktigt redan på hur precis 'landet ligger' eller
ens hur 'lagt kort ligger'. Förr hade visst kortleken, som är
ett lån från Mah Jong i Asien

Vänligen
(oläslig namnteckning)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP