Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors äpplen

Motorvägarna
Pissoarernas stinkande
Hon som fick en slant för att hon rengjorde

Korsverkshusen
Gamla delar av stan
Bokskogen

Farmor
De speciella äpplena
Hennes magiska stenar

Paul Klee
Sagorna om djuren
Den tama kajan

Stadsmurarna

Jag har böcker som ligger under soffan,
så att jag kan läsa närhelst jag får lust




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-17 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
Förutsägbarheten
-
-
Röd
-
Torrt
-
* Se alla