Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt över livets gång, dess oförutsägbarhet och de små tecken på att vi är en del av något större. 


Någon där uppe tycker om mig


En bit i taget
biter livet sig fast
ett slags svar på bönesvaret

Livet har tagit grepp om taget
det finns uppenbarligen mer
allt innan det sista klockslaget

Någon där uppe tycker om mig
äntligen vågar jag gilla läget
förstår nu
att det inte är någon
engångsföreteelse





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP