Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsreflektioner

En regnbåge över sjön 

Ett tecken på att det vackra 

Göms i det lilla

Så våga sträcka ut handen 

Våga fråga hur någon mår

För den lilla gesten 

Kan göra skillnad så stor

Så nästa gång du ser regnbågen 

Kom ihåg den är bara en ljusreflekterande

Men kan ändå få dig att le 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-20 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans blir vi mer än bara oss själva, en del av något större.
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP