Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADERING AV MINA VERK

 

Mitt mål, och kanske enda mål, i konstvärlden är att vara Stor författare (Great artist)

Jag har tillräckligt livserfarenhet att skriva en livstid, och folk har sagt att jag ska skriva en självbiografi.

Tanken är alltså, att om beröm börjar komma in, kanske nån kollar min lista av verk.

Och det kan vara glappar i kommunikation där. Så väl som en ''vanlig'' läsare kunde tycka.

Med detta sagt, har jag inte raderat mycket alls, men gjorde tre idag.

Detta alster är att om bokförlagen rinner in ser dom att jag har raderat saker, och att detta kan leda till missförstånd i flödet av kronologisk information   TACK FÖR DIN JÄKLA TÅLAMOD ATT LÄSA DETTA  ;)  ;)  ;)




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-05-19 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP