Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9/10 genier är det geniet dom tror dom är


kan din kompis vara en av dom?

kan dina kompisar vara en av dom?

är du geniet du tror du är?

du har väl läst geni citat?

självklart, john lennon sjunger ju, what do you think you are a superstar, well right you are!

and  evvvverybody loves john lennon

and he did his fair share of drugs

the beatles wrote songs while high

so say hi to your neighbor and don't forget to bury yourself in your fortress

all geniuses must be alone and act mysterious you know

so the ........................... I ALL ALLVARLIGHET   ''artistic flair''

ja när orden studsar vet jag att jag är i rätt tillstånd

dina kompisar tror kanske dom är geni? kan du avslöja dom som bluff?

real/fakers är inte det en del av geni?

what happened to the political climate of climates?

fuck politics




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-20 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP