Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfjäril

Hel vit dyker plötsligt upp i ditt liv

Vill visa en  väg av kärlek och lycka

Ge modet en plats

Få dig att lyfta 

Se hur mycket  livet har att ge

Ge en framtidstro

Sommarfjärilen sätter sig stilla ned

Slagit ihop vingarna

Försöker fånga fjärilen

Går inte den flyger bort

Försvinner  med glänsande vingar

Över den gröna ängen

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-20 10:34



Bookmark and Share


  Koloristen
"Hel vit dyker plötsligt upp i ditt liv

Vill visa en väg av kärlek och lycka

Ge modet en plats

Få dig att lyfta"

-Been there, done that. Underbart!
2024-05-24

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP