Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuphet

Svävar mellan hav och land

Känns bekvämt

Drömma sig bort

Djuphet kommer fram mer

Det är helt stilla runt dig

Inga krav bara följa strömmen

Se ut mot havet

Stannar till vid strandkanten 

 Ser fåglarna flyga högt på himlen

Längtar alltid tillbaka hit

Följer stranden plockar runda stenar

Håller i handen  de är varma

Känner en frihet inombords

Livet är där  och väntar

Tar imot  med öppen famn




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-20 10:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP