Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvisa

Låt ängar få blomma
och grönskan få växa till liv.
Hör fåglarna sjunga,
och nyvakna ta sina första kliv.

Se skrov få gunga på fjärden,
till skrapsårens årstid.
Känn sommardaggen mot hud,
och låta dagen få ta vid.

Finn sötmans trädgård,
och bygg kärlekens strå.
Utforska under sten och mull,
vörda allt det du vill så.

Förundras över allt som kan flyga,
och omfamna hela naturen.
För det är allt omkring oss,
som ger kärlek till oss och djuren.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-20 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert