Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mänsklighet som håller dörren öppen



Du mänsklighet som håller dörren öppen
än finns tid att vaka över den vackra drömmen

Ett kalldrag över världen nu
svårt att orka hålla emot den hårda järnhandsken

Än finns tid att vaka över den vackra drömmen
om människans väl och ven





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-20 18:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man får väl göra som Beatles en gång sjöng.
Living is easy with eyes closed.
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP