Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske nekrofiler.se

 

 

neonljuset så nekrotiskt, mer som
en ontologisk händelse
än ett rum
ja ett rum
där föremålen vitnar
blir till ett annat ljus, föremålen smälter till ljus
det är så vackert
när föremålen smälter till ljus
på torget där människorna sitter
som robotar
utan masker
föremålen är vackrare nu
i ett annat sken
vi måste begrava allt för att kunna återfinna det
jag tycker mycket om den typen av poetiska utryck
en nekrofil
är en poet
en incel
är en poet
nekrofilens fru
är nog inte en så rolig poet
incelen har ingen fru
och är därmed lägre
rankad än nekrofilen
nekrofilen har hittat en enkel
lösning på ett svårt problem
man borde upphöja nekrofilerna
mer än vad man gör
det hela är så stigmatiserat
det är inte så big deal egentligen
hej jag heter
Larz och är nekrofil
är nog en spännande och exotisk fras
att lägga fram på första dejten
men kanske inget för tinderprofilen ändå
jag vet inte
det hela är så komplext
på den här sajten
finns det många nekrofiler
och de verkar inte skämmas
för sin nekrofili
det är lite fint att se, man kommer
i kontakt med så många
spännande människor här på poeter.se
jag har lärt känna många nekrofiler
de skriver så vackra texter
om fjärilar och döden
de borde överväga
att starta en sajt
som heter nekrofiler.se
jag tror
att det hade gått bra för den
nekrofili är bara ett alternativt
sätt att leva
de borde ingå i hbtq-gemenskapen
nekrofili är att förenkla
att göra saker smidigare
kanske den vackraste 
samlevnaden (eller samdöden?)
mellan man och
kvinna
ingen friktion
inget bråk
inga födelsedagar
eller besvärliga
årsdagar att hålla koll på
inget tjat om disken
bara ren och skär
död vid
frukostbordet dagen efter
en mysig middag
med levande ljus
och filosofiska monologer
i natten
nekrofili är
inte bara ett alternativ sätt
att leva
utan ett alternativt sätt
att vara död på
det är så underbart inkluderade
och vackert
nekrofili är livet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-20 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP