Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dystopi


Lappri 31

 

Sista sommaren

går mot höst nalkas långsamt

ett evigt mörker

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-21 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP