Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i förorten

Snuten skrämmer vi bort
dom sticker illa fort.
Om dom stannar kvar
har vi stora stenar till svar

Brandkår och ambulans
dom kommer ingenstans
Vänder hem igen
till tryggheten.

När jag till kaféet skall gå
då tar jag skyddsvästen på
det är säkrast så
annars kan det illa gå

Så är livet min vän
i förorten.
Där skall vi leva och bo
endast i graven får vi ro




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-21 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP