Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


YNKLIG

Ynklig

är nog rätta ordet

Eller kanske

halvmesyr

Under isen

eller bordet

Någon stal

mitt äventyr

 

Ynklig

är en bra benämning

Men dock föga

ömkansvärd

Spillra

Flarn 

Ett vrak, en lämning

Förestår

min himlafärd?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-05-21 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP