Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi slå vad?

Du får mig så glad
bubblande
tok nervöst svag
Vill vara med dig var eviga dag
i ett snurrigt förvirrande yrväder
låt mig aldrig blåsa bort som en fjäder

Håll mig fast
det ända som behövs är ett ögonkast

När du ler
ler hela min själ
hoppas du aldrig säger farväl

Ska vi slå vad?
Att ingen annan får mig så glad!




Fri vers av Tildus
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 21:44



Bookmark and Share


    Amoreboy
du va riktig romantiker!!!
2007-09-24

  systra
Tildus...Mkt bra....Blir glad när du blir glad
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus