Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som skrivet sitter jag här nu på semester med inspiration.


Låt det bli något bra.

På en mörkblå soffkant sitter jag nu och jag
kan höra regnet smattra utanför den här
kalla dagen. Den kyliga luften sipprar in och
jag kan inte annat än önska att en strålande
sol skulle synas. Tusentals vattendroppar
faller ner här och spolar bort allt som vi inte
önskar ska finnas. Låt regnet stå för tidigare
misstag - som glöms bort och blir förlåtna.
Även om vi vill ha solsken så är det bra med
regn. Det får oss att tänka på saker som
glöms bort i sommarens hetta.
Regnet faller...



...Men solen kommer igen.




Övriga genrer av ooolinneaooo
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-23 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo