Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*******vidUNDERligt*******

 

 

 

 

Av jord

-ej bunden

  

I

falkens öga

 

kristallklart

ögon-blick

 

 livselixir

-ljuset

 

ande-tag

tvagar

 

lev-ande

 

-andas

jorden

 

jag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-08-19 15:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Livselixir i fritt svävande ögonblick.
2021-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som får mig att tänka på frihet, lugn och harmoni.
2021-08-20

  Sparvögat VIP
Vackra ord till friheten i skyn, att beskåda…
2021-08-20

  Öknens Ros VIP
Frihet!
2021-08-20

  Blomma-Stjärna VIP
hoppfullt om livet
jorden
ögonblicken
och andetagen
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria