Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöde?

 

En blank sida

och ett tangentbords närhet

 

jag älskar

 

 

hur de nakna sidorna 

fylls av liv

i mina tankars flöde

 

skriver dem

varsamt

en efter en

 

då tankar kommer

vaknar

 

min själs

djupaste rymd?

 

 

betraktar 

utifrån hjärtat 

 

som en vacker

stillebens

helhet

är

 

är djuphet?

 

är skönhet 

i de orden?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-11-15 10:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en strålande stjärna på poeternas himmel.
2022-11-16

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar poesins innersta liv…
2022-11-15

  Kajan VIP
Som att bjudas in i dikten och få vara en del av skapandeprocessen; och blicken efteråt. Poesi om poesin .
2022-11-15

  Anya VIP
Åhh så fint du målar med orden. Jag känner igen mig.
"min själs

djupaste rymd?"

Jaa det ryms ett universum inuti.
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP