Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte Poesi men en tanke till mina döttrar.


Små Planeterna/Dikter

hur klok du är min kära E

du skulle bara veta hur många gånger jag öppnar glasburken och tar en ny lapp

hur många gånger du fått mig att skratta eller känna mig älskad

när det varit som svårast, en av de finaste gåvorna och era dikter, 

hur tacksam jag är när  jag fått läsa alla dessa ord av klokhet, och kärlek 

som att du visste vad mitt hjärta behövde,

hur skall jag kunna skydda er från världen?

jag kan bara släppa er tillräckligt så ni flyger dit ni vill

mina älskade små planetiska frön 

hur blev ni så fina. så humoristiska 

min stolthet har inga gränser över att ni är så starka,

trygga och kärleksfulla egna viljestarka individer. 
Era dikter får bli en bok " Av kärlek till en mamma" 

...jag är alltid här för er, en vindpust ifrån 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-18 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP