Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Felicia är latin för "lycklig" och Felix är den manliga motsvarigheten till namnet Felicia, därav diktens titel


Felicia, får jag vara din Felix?

Felicia, minns du järnvägen?
Åh, säg mig nu, minns du vår sägen?
Hej, du, såg dig vid busshållplatsen
Är du ensam nu min kära vän?

Felicia, minns du oss ännu?
Åh, säg mig du, minns du än oss tu?
Hej, du, såg dig sitta där sorgsen
Är du tårögd nu min kära vän?

Åh, Felicia, det kanske inte blir vi två
Kärlek är röd, sorgen blå och vi likaså
Du kysste en tjej, men jag hade dig ju så kär
Trots det gått flera år, var vi aldrig isär

Felicia, läs denna dikten!
Åh, säg mig nu, vad är avsikten?
Hej, du, såg dig i den där dressen
Är du lycklig nu min kära vän?

Felicia, glöm att jag finns!
Åh, säg mig du, säg att du än minns
Hej, du, såg dig försvinna bort sen
Är du ej kvar nu min kära vän?




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-01 15:30



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
bra
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP