Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är SJUKT att försvara de där äcklen, som exponerar sig i oanständiga och minimalistiska utstyrslar. De är HOROR.


UPPMÄRKSAMHETSNARKOMANERNA

 

 

Uppmärksamhetsnarkomanerna

i sina see through dresses

strikt och stramt uniformerade

liksom självaste SS

Blev de helt negligerade

nobbade i barndomshemmen?

Uppmärksamhetsnarkomanerna

De snuskiga kärringslemmen

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2024

 

Och NOTA BENE: Detta handlar INTE om kvinnor i Sverige. Även om det kanske skulle kunna göra det.

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2024-05-13 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP