Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Gnällspik

Det tar emot,
ett motstånd som gör ont.

Jag känner att jag lever
men inte på ett livfullt sätt.

Min inre negativa gnällspik har tagit över.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-14 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP