Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( i varandets mass-media-Cirkus-cyber-kultur?)


•Nostalgi-retur°




En boll som går fram
och tillbaka

(ovanför ett grön/vitt
nät)

Men det är det inte
någon Björn Borg
som slår

Utan nån annan okänd
som kämpar förtvivlat
för att ej förlora vettet
(och setet)


En politiker-röst som
pratar om att det ju är
helt okej med nån slags
Troll-fabrik-som inte är
det-utan nåt helt annat?

Den rösten kommer då
Inte från Olof Palme!


Då upptäcker någon
som varit med ett tag

Att det ju är helt andra
tider som råder nu som
då.

Och går igen- men på sitt
helt egna sätt.


**"**"
Medans kråkorna i Romshed
sitter och väntar på sin tur

I mörka skogen,bland ljusa
moln de bor

Och intet bryr sig ett skvatt
om människors simpla värld

Kraa,kraa,kraa. . ..

Kommer sol,kommer regn
De ser det snart igen!

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-15 05:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kanske är kråkorna klokare än oss....tänker jag när jag läser. Vår värld är simpel, i alla fall emellanåt. ibland kan den vara alldeles underbar. Din text väcker tankar.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP