Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


En droppe i havet

Droppen i havet späder på
de lögner som sprids
och förpestar.

Men droppen i havet
är lika så,
en del av en helhet
i kugghjulsnavet.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-05-15 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP