Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En humla

Surrar över taket

Vill komma hem

Lavendel står där väntar

Flyger in i sitt lilla hus

Får nektar blir mätt

Flyger ut i grönskan igen

Lavendel är ett tak av kärlek

Ger och tar till humlan

Så viktig för sitt samhälle




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-16 08:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2024-05-17

  Koloristen
Jag är humlan.
2024-05-16

  siv birgitta.a. VIP
ja det är skönt att dom små krypen finns
2024-05-16

  Poesia VIP
"Lavendel är ett tak av kärlek"
wow - så vackert uttryckt!
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP