Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


För gott!

Abstinensen värker som tusen eldar
Saknaden efter trygghetskänslan är enorm
och bandet till beroendet är starkt.

Utrymmet för förminskning av min själ
är härmed stängt!
Ingen återvändo till det som var.

Brytningen är FÖR GOTT!




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-16 10:12



Bookmark and Share


  AlexRG8
Starkt, rader som berör. Bravo.
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP