Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Jeflea Norma, Diana.

VIP icon
Female icon från Stockholm


Dagbok

Dagbok - Mars 2013

« Tillbaka till dagböcker– då säger vi adjö till den dagen, då glädje och lycka kommer att flöda som mjölk med honung.

Onsdag den 13 Mars 2013

Vårens Svärmeri.

 


Det är mycket fint tanke bakom att önska träffa sina skrivarsvänner eller andra medlemar, men jag har inte gjort på något språk sajt eller land jag skriver.


Det är inte så, att jag inte har önskat en fungerande grupp arbete poeter från diverse länder träffas i grupp och besöka regioner och länder. Som brukar göra på agonia. ro. Författarna under kontrollerade förhållande med adress och id numer från redaktion for gå i studie besök resor.


 medan vi här var mycket upptagna håna varandra och sätta på plats: jargon - men vad fan vem är den där?


Vist vi skriver från diverse delar av Svea landet natt och dag är i internet kontakt så det är inte så konstig med tanke på att varje dag händer någonting nytt som liknar Östeuropa miserabla infrastruktur nonchalanta politiker som har det bra och lever gott i rev paradiset gömdes deras andel, medan in i inlandet sätta oss mot varandra så vi bildar inte afro-svensk eller euro-svensk, vänskap bara kallar oss varandra för kränkande saker, medan förlikning bidraget på kulturella missförhållandena slukar till sig själva politiker och kommuner utan redovisning!     


 När jag såg uppgivna medsystrar här på poeter kände en stark empati med och hoppas vårens blommor och nya trevliga människor runtomkring leker allas sår!


 Jag vill be om ursäkt men har inte möjlighet bjuda in vänner i Stockholm på en liten 2:a med lyhörda lägenheter i sorbarhets Fortum område vi gamla kvarter bullras ut inför det nya.


 Det är inte cool, men min terapi är att jag har skrivit om det, och glad en gammal god vän släpper mig in i sin lägenhet, men det kanske skall tänka mig två gånger inte missbruka gästfriheten.


Nu inför helig påsk absolut bestämd tar jag ledig här på poeter, tid som jag skall använda se om triviala planer som sammanfaller med min behöv av att mår bra i en privat bostad, skriva och vara umgås med vänner på ett trevlig och respektabel sätt och vis när det kaffet heter ficka inte svensexa…


Vi ses snart jag har betalad ett nytt års avgift på poeter.se och fick till och med.  


 En månad extra gratis.


 Glad Påsk Allihopa/Happy Easter to everyone./Diana.


 

2013

mars (1)