Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Masterlord


37 år Male icon från Stockholm


Dagbok

Dagbok - Januari 2018

« Tillbaka till dagböcker

Redan igår försökte jag skriva det här i dagboken men av någon anledning lyckades jag inte spara det (trots noggrannhet). Måtte Djävulen ta alla som jobbar med Poeter.se! Eller kanske främst min egen hemteknik?

Onsdag den 10 Januari 2018

Carpe Diem II

Nyligen grävde jag lite i ett anteckningsblock och jag noterade till min glädje att jag 41 stycken mindre texter som inte publicerats här på sidan (utöver de 34-35 jag hittade nedtecknade på ett annat block).

Jag har skrivit en del på dator/laptop men det är något synnerligen charmigt med gammaldags papper och blyertspenna om ni frågar mig! Detta blir något man får spara och ta hand om!

Som ni säkert vet, mitt förra inlägg påpekade att jag skulle lägga upp texterna snaras. Så blev det inte men det är för att annat kom i vägen så jag tar hand om det här snart!

Många av de här är lite "mörkare" (surprise, surprise...not?) men som jag tidigare påpekat: De är inte dagsaktuella och jag skulle nog ta och lägga upp de som en tillbakablick på hur jag tidigare sett på världen.

För den som också undrar: Vissa av texterna kanske är lite åt "foliehatt"-hållet men det är ingen specifik folkgrupp jag har haft i åtanke när jag skrev detta. Jag dömer ej människor pga hudfärg eller genetisk uppsättning och tror ej heller på tvångsutvisning eller dylikt!

Sedan är jag absolut inte någon antisemit (sådant betackar jag mig för att kallas!) så det är inte några onda/blodtörstiga "kroknäsor" som åsyftas!

 

2021

april (1)

2020

januari (1)

2018

januari (1)

2017

december (1)
juni (1)