Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - Januari 2020

« Tillbaka till dagböckerJa personliga tankar som redan skrivits ... så jag håller i fåraherdens stav.. jag ska leda dig ! Ibland känns det som man har nog att leda sig fram själv där ... visst ska jag det ..visst har ma det i sig ... inget har ändrats i det jag känner för dig

Fredag den 3 Januari 2020

Januari ett nytt "Decennium"

Att  pricka dina känslor mitt i prick denna gång!


Ditt temperament (inre-värld) är lika kraftfullt som ett jordskred..


Så vad får jag mera kraft och mod detta år att närma mig dig på ett värdigt sätt? Vad är värdighet? Värde är det objektifiering? Nej jag saknar inte ödmjukhet råhet, rädsla..  


Du (vulkanen) du är precis som vem som helst en människa lika värdefull - ja det där med värde är förrädiskt och skapar fallgropar .. För min del är du tillräcklig, mer kan ingen man vilja ha.. dumskallar som tror att pengar o rikedomar å status sånt där, som fladdrar runt oss dagligen är allt livet kan erbjuda! Andra människors omdömen .. vill bara snudda på detta eftersom det är så jävla stort och har inget med eruptionen som du skickar upp tyst men inte helt osynligt.. mina behov som det borde stå ganska klart har inte behov av att mätas med rikedomar å prestigefulla gillanden av olika objekt eller att ha ett viktigt uppdrag som skickar upp en på höga moln och får en att dela mänskligheten i olika läger … min vulkan  du har ju vetat hela tiden att jag vill ha dig, att du fräser spottar ur dig becksvart rök å stekhet lava, nej det  är inte personen med sina utsidas attiraljer som kretsar kring där … utan din själ å hjärta som vi talar om ...insidan är rikedomen allt annat står ej på samma kurs ..


 


Smälter är vad du gör nu .. intalar du dig en massa,  påverkar mina humörsvängar.. ditt liv .. klart ett liv utan rörelse är ett dött å meningslöst liv...


Skippar skitsnacket å så är jag uppriktig jag älskar dig !


Det är"Desperat" fascination jag blir så här utav dig .. galen över att jag bara bitvis når fram i till dig i kratens epicentrum… och du blir lätt stöt om jag belyser personliga sidor som syns så tydligt i utbrotten … Ändå är du intresserad men så jäkla ambivalent men ack vcad du bränns..! lr det är kanske fel val av ord men skit i det …  Vi är nog många där ute vilsna fårskallar som irrar omkring dagligen i hagen.. vi får tåla att bli hunsade å kallad för fårskalle där vi stå där ute i periferin å betar av själva ensamhetens sökande efter rätt sorts ord-växt som smakar bitert vid varje tugga.. lr bli lamslagen utav att se dig!


Kanske farande med en annan fårskalle som är mera lättsammare , nyss utsläppt från de sköna betesmarkerna ... Din heta lava kommer farande bredvid, mina horn i pannan krymper och osäkerheten får ett stadigt grepp om mina stumpar, där du passerar så återvänder den rätt känslan tillbaka mer energisk å fast…  Ingen vill skapa drama i ett scenario som kan skapa fårskallar krockar med varandra men - desperationen den kan man komma över och istället konfrontera det man vill nå..


Denna värld är öppen ! hur  fårskallar tänker i massor medan man käkar känslor  som ligger här , vet ej om de idislar borde veta det när jag jobbat som en fårskalle!


 Varför ska jag kasta bort all denna tid jag lagt ner på att ta mig ner i vulkanen?


Då är man verkligen korkad och dum ... ...................................................P.....................................................................   .......CENSUR............................................................G................... .......................Ä..................................................................................................................................................................................världshavets brussssss…det kastas upp via bräningar många själar... 


 

2021

januari (1)

2020

december (1)
november (1)
oktober (1)
september (1)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (1)
april (1)
mars (1)
februari (1)
januari (1)

2019

september (1)
augusti (1)
juli (1)
juni (4)
maj (3)
april (1)
mars (1)
februari (5)
januari (12)

2018

december (6)