Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
JagMinns


28 år Male icon


Dagbok

Dagbok - Januari 2020

« Tillbaka till dagböckerSöndag den 5 Januari 2020

Tiden en ny sådan.

Alltså jag har haft en sån fantastisk tid. Den här varot fylld av så mycket glädje & kärlek från mina nära och kära att jag känner att jag är den här godhjärtade helgonet som jag hela tiden vill vara. Tack vare dom.

Jag är så himla tacksam över mina vänner och jag har någonstans insett att du inte är något utan dina vänner, hur klichit det än låter. Men ah. Som jag älskar er.

Nyår spenderades i Polen av alla ställen och jag är minst sagt överraskad. Inte nog med den fina staden som ligger precis vid kusten, så rinner det kanaler genom staden vilket gör upplevelsen ännu mer magisk. Jag stor trivdes i Polen faktiskt. Lite för mycket. Så pass mycket att mina idéer tindrade igen och jag känner att det är ditt jag vill flytta och göra en säsong eller två. Polen har alltid kommit på tal inom mig, på ett sätt eller inte. Jag älskar bara språket du vet. Hur det låter. Utalet på orden samtidigt som det är en kultur jag väldigt mycket kan relatera till själv.

Iaf så fick jag feel dagen innan nyår och bestämde mig för att köra på en utgång på egen hand för att känna av vibbarna samt få reda på information om var man bör befinna sig på nyår. Efter en tid av traskande i det kalla vädret, hittade jag till slut en bar. Dock så var jag alldeles för rädd för att ta kontakt med någon till en början. Haha, introverted problems.

Så jag beställde en dricka och satte mig utanför baren, fick till slut prata med några från Tyskland och senare några från Polen. Polackerna var entusiastiska och vi pratade gott, tog intresse av varandras liv och hade det allmänt trevligt. Efter en stund kom där två svenskar och jag började prata med dessa istället. De sa att de hade ett umgänge på 3 inne i baren och jag insisterade med att få sitta med de allihopa vilket inte verkade vara några problem.

Väl där uppe med alla, så vart de hur trevliga som helst. Mestadels av pratstunden gick åt att prata om hur lik polska och serbiska var och vi utbyte ord som var likadana samt att jag lärde mig ett par nya. Oerhört trevliga människor. Vi tog bilder tillsammans också som jag senare fick skickat till mig. Bara ett trevligt möte. Spolar fram till när baren stänger vid 3 och jag på något vänster hamnar på en liten klubb, full packad med folk - du vet en sån klubb som är min specialite samt favorit. Där blir jag hela natten fram till 6 på morgonen har så himla roligt så jag spricker. Uff. Dessa stunder av underbara minnen som jag är så lyckligt lottad att få uppleva. Som jag älskar världen!

Iaf så gillade jag denna klubben så pass mycket att kvällen började där på nyår, efter fyrverkerierna såklart. Jag inser nu i skrivande stund att det hände så himla mycket egebtligen. Detaljer som jag inte har tid och lust att uttrycka mig om. Men jag kan säga så här att jag fick en tjejen i slutet på allt. En oerhört trevlig tjej som var så himla snäll. Slutade upp med att vi träffades dagen efter och hade en fin stund tillsammans. Det gjorde mig ännu lyckligare. Lyckligast faktiskt. Vad är vi i livet utan varandra, utan denna underbara känsla av kärlek. Tack till alla inblandade som fullbordade denna resa. Jag känner att jag permanent fått in mer kärlek i mitt system och att jag är en ännu mer komplett människa när jag tillbringat min tid med mina vänner, alla underbara människor jag träffat på vägen och hon.

Tack nyår. Du var fin. Nu är det en nystart på 2020 och ingen är mer entusiastisk åt det hela än jag!

 

2020

juni (1)
maj (3)
april (3)
mars (4)
januari (1)

2019

december (3)
november (1)
oktober (3)
september (1)
augusti (6)
juli (4)
juni (3)
maj (2)
april (2)
mars (3)
februari (3)
januari (3)

2018

december (6)
november (16)
oktober (10)
september (7)
augusti (9)