Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - Januari 2021

« Tillbaka till dagböcker(2020-10-05) tankar .... något som blev liggande under hösten

Måndag den 25 Januari 2021

Slutet av jan.u aria

Oktober låter lite som en raket som destinationen är månen..


Gillar hösten när färgerna briserar .. så mycket som naturens kemiföråd laborerar och tänjer på gränsvärdena.. visst är det så lätt att hamna utanför tavelramen när benen för en mot olika väderstreck .. Året är snart till sin ända och hur blir det nu? Kommer något att bli förändrat ? Det har nog känts lite ensamt och den här andemin ,haha ja vart tog P.. vägen? vem har inte berörts av det som sker ... vi blir både arg och ledsna osäkra rädda , isolerade av den , trots det fortsätter livet i vanlig mening utan större förändringar , på radion varnas det om en ökad spridning .. jaja man blir som tafatt slutar lyssna, ena dagen är det stabilt till nästa så har det skjutit till höjden.


Jag ranskar min själ ... den är trött?  Jag längtar mig bort mot en utopi en Pia en annan värld.. tja än är det myggor i farten här i mumin landet.. ? tja varför kallar jag denna plats för mumindalen ? kanske för det är min tillflykts ort ? Min bil en röd  plus en röd  ja två styckna båda lite väl använda. Ena har lite problem med bakdelen den släpper lite fjärtar på fel ställe .. å den nyare  den har ett litet fel med kompresionen .. nja i relation till världsliga problem å "andemier" så är detta ingenting ..eller hur kärleks lekarna leker vidare på nya platser..


" Ja det blev skrivet i oktober.  Föll bort som ett löv, kanske ej bruntbränt  men brinnande rött " det blir mina avslutande ord här i Januari månad.


Det mycket inomhus men det hins med att åka skidor och hjälpa päronen med all snö.. har nog byggt ett berg som är närmare 2meter högt ;) snö fjäll på gården, om man hade vart lite yngre hade jag nog gjort massa snögångar å tunnlar lekt som bara den :) skanar lite den tiden då allt var lite mera oskyldigt tja visst fanns stunder då alla inte delade samma entusiasm när man kom indrällande inbakad av snö i lägenheten ... hehe.. 


som sagt tillbringar mycket av livet i garaget och jag tror jag lär mig mer om bilens histora och liv när man tar på det olika komponetterna ...


Hoppas att alla mår bra och skriver  lika mycket och delar med sig av sina historier och livsberättelser eller bara ett ord som förgyller en stund av det som spökar i våra liv...


 


 

2021

januari (1)

2020

december (1)
november (1)
oktober (1)
september (1)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (1)
april (1)
mars (1)
februari (1)
januari (1)

2019

september (1)
augusti (1)
juli (1)
juni (4)
maj (3)
april (1)
mars (1)
februari (5)
januari (12)

2018

december (6)