Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
JagMinns


28 år Male icon


Dagbok

Dagbok - November 2019

« Tillbaka till dagböckerLördag den 23 November 2019

Väck mig.

Det var längesedan jag skrev nu. Mycket längesedan. Och hur komiskt lär det bli när jag väljer att skriva på fyllan? Varför? För jag är väl för rädd för att möta sanningen. För vad som ska komma ut. Men ikväll känns det ändå relativt säkert eftersom jag har ändå en substans som gör mig ganska så mycket mer öppenfullän än vad jag varit i mitt nyktra tillstånd.

Jag känner mig.. Attraherad. Kom och rädda mig från min misär typ av känsla. Kom och gör mitt gråa liv fullständigt och fullbordat. Kom och se mig och hör mig på ett sätt som ingen annan hört mig förut. Det är precis så jag känner ska hända ikväll. Grejen är.. Jag har varit sovande länge nu utan att veta om det och även nu när jag skriver detta i stundens hetta så backar jag mentalt från hela konversation för jag är för rädd för att infinna mig där.
Jag vill börja tänka igen. Jag vill börja drömma igen. Jag vill börja känna att jag är på världens rätta plats där jag precis behöver vars ikväll. Jag vill känna, tänka, tycka höra, inse och se på mig själv som en den rätta människan för situationen. Bara jag kan nå mig själv och ta mig själv ditt. Det vet jag. Vardagen av verkligheten gör det svårt. Oavsett så vet jag om att jag är bra. Jag är värdig och jag har ett gott hjärta.

Ikväll har någon del av sanningen spillts.

 

2020

juni (1)
maj (3)
april (3)
mars (4)
januari (1)

2019

december (3)
november (1)
oktober (3)
september (1)
augusti (6)
juli (4)
juni (3)
maj (2)
april (2)
mars (3)
februari (3)
januari (3)

2018

december (6)
november (16)
oktober (10)
september (7)
augusti (9)