Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - Februari 2019

« Tillbaka till dagböckerTorsdag den 28 Februari 2019

din dag

Du idag är det din dag i dag


Du är så fin och det strålar ut överallt 


det finns glädje där.


IMP älskar dig
klart detta kan med säk-rings få en helt annan betydelse , beroende på val av ord-grupp som för-säkras i den mening.

Lördag den 16 Februari 2019

Dra "en" kabel

 


Tankar från en Februari tisdag


Vart där ute i pionjär landet till en liten byskola, frambringat en ljusare framtid å med hjälp EKQR, kan hända i dosa FK/RK kopplats ihop med en apparat, dragit kabelledningar, monterat lysrörsarmaturer, så nog har denna kropp fått rört på varje muskel, led, är detta det jag ska syssla med framöver ? När man rör sig sägs det frigöra viktiga ämnen som är bra för en som tänker mycket. Jo ja Visst fumlar jag mig fram när när du är där men du har förståelse för mitt handikap, det är nog den viktigaste beståndsdel / ingrediens låter mer mustigare att krydda med.  Denna helg känns som vår känslorna är på fullt intåg , det är lugnt ändå, nu känns det bra, en stund att frigöra massor av tankar som annars hopar sig å sätter sig i vägen.


Tankeverksamheten är som en fabrik som  spottar ur sig ett flöde omkring sig  i obegränsad riktning, de har tillträde till allt , jag är ständigt där , här går man över gränslinjerna och gör allt möjligt. Utanför ja idet verkliga livet stannar allt hastigt upp, tvekan breder ut sig , eller kanske är d någe annat som är där . Vi gör ju så gått vi kan IMP tycker du inte det? 

Det är väl därför jag älskar dig att jag känner mig säker.  


Viktigt just ur min synvinkel , kanske för jag vet på ett sätt nu vem du är hur du fungerar som gör att det är så lättare innombords! 

IMP jag älskar dig söta du ! 
Söndag den 3 Februari 2019

P.....n

När du IMP.. på ett djup blir berörd , som jag nu t.ex har gjort med dig du blir kär i mig, för jag faller ner från skyn som finns ovanför dig. Här har vi två historier som löper längs vardera sida. I din alldeles egna här, finns något som du skulle vilja tydliggöra för mig, kanske rent av skäms eller är ledsen över att det blev så.


Så som mig gör du precis likadant,  att inte skadas mer än vad det var tänkt så flyr du rädslan, själv vet jag hur det känns att vara rädd för att dömas, nu skiter jag just i den sortens toner allt sen du blängde med dina ögon i mig  och tog i mig, för dig för denna sak eller handlande du gjort.. Spelar liksom ingen roll för mig,  den kommer finnas där, försvinna bort, det kommer den inte göra den är som låtar musik-låtar som tränger sig på i tid o otid.


Möjligtvis kan den själv mogna till som den gjort hos mig,  där kommer vågornas ton finnas, för med sig en förståelse till dig, även som nu, här å nu finns den här hos mig inte bara vågskvalpet utan inpränta noter som dansar runt .  Jag kanske t.om kan se ditt agerande som en självklar handling när du är så naken här där toner frigör sig ut!.


Som musik som slår på max  basen vibrerar hela kroppen! 
Lördag den 2 Februari 2019

... grr

Att


in spira känns ljust, lägger man till ett tion i slutet.


inspiration en mot iva tion kommer ur detta .


kär-lek väx er ur in ne håll et, oanade oundviklig otillräckligt oändligt.


Det är samspelet - lek en säll-skap-spelet,  


en pjäs för två roller två figurer som har haft utmaningar.


På en scen där akter i teaterpjäsen yr om som snöstormen utanför mitt fönster.


I.... M.... P..  du vet det, här hos oss finns allt . 


Bara rädslan stör men inte ä de fel å känna så.


Ingen bristvara utan en fördel i stormväder, att vara rädd lite osäker, ur den får vi styrka å förståelse från den!


 


Lördags tankar.som hopar sig där i mig ...du jag älskar dig min fina IMPgrr
Fredag den 1 Februari 2019

... ...... ...

Överblick så heter det, men det beskriver inte helheten, det är utvalda smulor, lätt att upptäcka kanske just de vesäntliga aldagliga som blekts af solen ,pickats sönder av förvuxna fåglar.


Nu är jag ute vinglar utan vingar på en smal serpentin-väg jiddrar all världens ord.


IMP det jag vill säga är att det som man gjort en gång i tiden kommer finnas kvar även om förändringar kommer, så suddas inte ens historia ut där, den kommer att finns där, som ett komplement extra socker lr salt, om detta är nu dessa utvalda smulor är indränkta i,  kanske en helt annan ingrediens behövs, jag själv kan nog knappast göra allt själv!


Ur ett perspektiv är jag ett maskros barn som alltid fått kämpat, men tagit fel smulor här i livet. Vad svårt det blir men det är tankar som dök upp idag ute i kylan när man jobbade å de kom vindbyar med snö å kyla, mmm haha byar, små samhällen tänker jag som kommer farande från andra sidan jorden med främande förtecken .


Vad lätt det är att sväva ut till andra områden med ett enda, ja ur ett ord !


Vi återvänder , Att vara rädd ,att någon inte kommer uppskatta vad man gjort för något eller att man inte kan finna det i sig själv, så väljer man att fly, istället för verkligen tro på att det verkligen kan fungera, vara den person man är , har blivit!


 


Oavsett valen ja de som simmar runt i de djupa delar i världshaven .   


Ok menar mer på att fly löser inget det staplar upp och blir tillslut ostabilt å faller åt ja här får du nog räkna ut,  du har ju högre betyg i matematiken  IMP men radien blir nog extrem yta ,ett antal kvadrat kommer det definitivt att bli..


 


Slutligen  vill jag bara säga ... du är så viktig för mig min IMP


jag älskar dig ... ....n


 


De är viktiga ditt och mitt liv hör ihop.     


 

2021

januari (1)

2020

december (1)
november (1)
oktober (1)
september (1)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (1)
april (1)
mars (1)
februari (1)
januari (1)

2019

september (1)
augusti (1)
juli (1)
juni (4)
maj (3)
april (1)
mars (1)
februari (5)
januari (12)

2018

december (6)