Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - Maj 2019

« Tillbaka till dagböckerLördag den 25 Maj 2019

Lörda (slarvig lördag)

Tysthet är som


en vik


en avvikande plupp


i ett  hav


där allt rörs om


där liv å stoj


rider på vågen fram,


bakåt


går den väl aldrig


nä så dumt att tänka så !


 


Jag är skeppsbrut ten 


spe lar 


d nå n


roll.


 


 


 


 


Jag vill skriva, begripligt till dig ..
Jag vill bli förståd , tycker själv att man jobbar hårt med den Pia, min självkänsla rasar ner och det gör ont ,man gråt en skvät - ja vilken fjolla jag är som bekänner det för dig å massan som läser detta.


Jag tycker att du går omkring där och är rädd för mig, det sätter spår i mig å dig.
Det blir egentligen inte bara en ensam känsla här som en part delar utan båda två gör det. Ska man ständigt vandra omkring å vara rädd för att bli lämnad, övergiven Pia, hur tror du jag själv upplever det här.  Tankar är det ingen brist på här, en framträdande tanke är att jag är en dålig människa med narcistsk personlighet som förstör själva innebörden av ordet Lyckan, då  blir den dömd!


Självklart kan jag inte säga att denna känsla av lycka kommer att bestå, för all framtid om inget händer  hur du vill göra, för mig flokas det mycket gamla, mörka tankar som hälsar på hos mig igen, och de  talar i ett bortglömt språk om dåliga saker . För det finns ju inga garantier att något blir bra men man kan kämpa mot att det blir bra.Jag försöker verkligen hålla mig uppe å på toppen, som man säger, eftersom du är viktig här för mig Pia i detta liv.
Jag vill förmå dig att ta steg - våga ta risker för att kunna tro på mig och förverkliga din drömmar du har, att de slutligen blir en verklighet.


Så som du gör nu! drar dig undan, ger mig dåligt samvete,  alla dessa signaler som vimmsar omkring.  Om att du vill vara ifred, att du hatar mig - avskyr å föraktar mig, det skapas en slags ensamhet för oss båda som känns felaktig, min bild av dig blir då skev å avig,  ?felaktig lika så, bara för jag är så jävla klumpig som krånglar till med mina förklaringar,  men det enkla vore ju bara att säga till dig, vad du betyder för mig  hur viktig du är.


Jag vill tror att i själva dig finns den där känslan som du verkar längtar efter, att känna gemenskap, tja med mig.


Vad säger ditt inrebarn där inne?
Älskar dig Puss å Kram din Daniel
Onsdag den 22 Maj 2019

rubrik så viktigt ?

Maj 


Majstång ? Nä bara ord som står i kö, för att få komma fram å visa sig, ja det är en bisazar värld . Hur många personligheter kan en individ gå runt å bära på? Vem är vem där inne på insidan ? Vilka sidor slås mest mot varandra, vilka tar sig ut å färgar sin omgivning i det verkliga livet?


Ja jag vet inte varför jag är inne där i det där rummet - jag vet på ungfär hur det fungerar, kanske ser det ut som en våg där ena sidan vägger tyngre än den andra. 


Jag kär och då händer saker i en, sånt som stå i en lagerhall i över 20 år ! Det vill sig inte, kanske om det hade funnits struktur där organisation så hade allt blivt riktigt svenskt standard på det hela... Men jag bär på ett rovdjur ett kattdjur som är vrång å trotsig mot allt ..  


Enligt mig  är allt självklart och väldigt tydligt utformat, men jag består av två halvor , som motarbetar varandra där inne i hangaren.  Givetvis påverkas dessa utav yttre faktorer, hur själva sinnes-stämningen verkar. Om nu det finns något att definiera som sinnes-fall å uppgång? Manisk vs Johnny deppighet... Biopol-är väl det nya å framfusiga coola namnet diagnosen : nej jag har ingen än å vet knappast om det skulle göra någon skillnad mer än att få å bli mer Johnny ... Hon i mitt liv alltså fröken som söker svaren å visionen ! Nix jag ej ironisk utan ärlig här ... äh Pia heter du, å IMP kan få en sån annorlunda klang som något förminskat oviktigt å fult , men för mig har det värde. Det uppkomm pga att inte utelämna en person som kunde bli dömd lr ifrågasatt enligt vårt Jantelags tänk som råder än idag... fy vad jag rör till det nu...


Men ett utlopp måste ut det går inte annars... 


Kanske beror det på min taskiga uppväxt med föräldrar som är (frånvarande)  en syster som är autistisk och krävde mycket tid, dessutom födes jag med hål i ena hjärtat som senare ställde till mycket skamkänslor  där mr depp gjorde sitt största intåg tillsammans med liemannen , jag dog en gång var borta där på op-bordet i cirka 4 min.


Frågar mig än i dag varför jag fick denna chans att återvänd ...    


 


Jag har gång på gång försökt berätt ... tills nu då allt är si jäkla delikat fram dukat på bordet ... Så känns det för mig,  Visst bor det en ivrig katt" ett lodjur" i mig  detär dessutom mitt själsliga djur här ståt öga mot öga med denna vackra katt ett par gånger i min Mumindal ...  utöver det är jag en idiot en dumbom ibland som borde stanna till ett tag och titta ut/ lyssna behöver jag göra framför allt, annars blir det den där vilda känslan som anländer i mig att jag måste göra något åt saken .... som i fredags bara helt spontant begav jag mig 20mil bort bara för att få se dig Pia. klart att det ger ett slags storhetsvansine här . Att ge sig i kast med en tokig uppgift " brottas med bergskedjor för man ger sig fan på att de hör inte hemma här på bakgården- de skymmer mina framtids planer" ja Pia det vet själv vad jag snackar om/ när du läser detta ... å då blir mer tjaffs igen men jag gillar detta av någon anledning ... det är preccis den där personen på skolan du var impulsiv ,tillbaka dragen , glad ledsen ja alla sidor .  Jag vill du spelar på pianot igen för mig ikväll , istället för att slå mot dina bergstoppar som du slås mot, ja självklart så är jag detta berg som hindra så mycket för dig! Men jag älskar dina personligheter / vilka jäkla häftig aaa karaktärer som finns där FÄRGSTARKA .. å då snackar vi inte om några trista gråskalor...


Tack      


Torsdag den 2 Maj 2019

Första Maj"en sputnik störtdyker på främmande astroid"

Maj cirkulerar sommar här kommer snöbyar från fjäll-ett invasions lik förberedelse för dagen-D. IMP,Pi a lltid den senaste tiden har du vart intensiv i drömmarna något passionerat och euforiskt erotiskt är det.  


Att vara någon annanstans i sin tillvaro dessutom känna sorg över val-en ja den där stora däggdjuret som simmar runt i oss, å  sprutar upp lite fontäner med heta känslor ibland strax inannan ytan, osynliga är dessa själsliga rackare.


Jag hör dig och ser dig men du är svår mellanåt att resonera med, undrar om detta har med vår passion att göra  - för den sakens skulle vet jag att du lyssnar å ser även mig. Detta tysta förstående som finns där.  


 Kanske renta av vill du att jag ska belysa din väg genom törnbuskarna så det blir lättare att gå förbi - det är tuff uppgift, men här finns jag med min ficklampa. Jag vill finnas där för dig . Han har själv dansat i tagbusken och har många sår  som inte läkt men han försöker ändå hålla sig upprätt här. Ja just för dig eftersom han älskar denna fina vackra och intelligenta kvinnan, men han kommer inte nöja sig med att vara därnere i påsen, han ser dig för den du är och vill skapa något mycket  mer än vad orden kan måla med eller bilder berättar .


Mitt lilla första Maj tal som vanligt en dag försent !


 

2021

januari (1)

2020

december (1)
november (1)
oktober (1)
september (1)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (1)
april (1)
mars (1)
februari (1)
januari (1)

2019

september (1)
augusti (1)
juli (1)
juni (4)
maj (3)
april (1)
mars (1)
februari (5)
januari (12)

2018

december (6)