Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - Juni 2019

« Tillbaka till dagböckersnart slut på Juni

Lördag den 29 Juni 2019

Jag följer med vinden


Du berör mig verkligen Pia, du gör mig vilsen och osäker på mig själv , jag bökar om i din och min ryggsäck ... En sak som jag vet är att du älskar mig ... Jag vill stanna upp just nu - då med dig , Det är klart att jag har någon diagnos av något slag , men det räcker med sjukvårdens händer i mitt egna liv.


Idag blåser det,å molnen stackar ihop sig
till en grå massa här i Mumindalen !!
Igår var man till S-vall , ironiskt nog verkar blåsten följt med , lämnade kvar solskenet där... jag tänker på dig vad min impulsiva jag ska göra , ska nog kanske prova fiska senare å falla in i rollen som Snusmumriken när vinden dragit förbi
älskar dig Pia <3
Skrev denna text för några timmar sedan men den är censurerad av visa skäl..

Torsdag den 20 Juni 2019

Trist Midsommar afton utan dig !

 


kommer nog inte skriva mer till dig idag / men det höll inte särskilt länge..


Att ha sina van-föreställningar är både en gåva från gudarna men även en förbannelse, kan man lära sig att jobba, leva med den i en nivå som balansera en som person. En tes av filosofi är detta,  för man måste jobba med sig själv annars är det rent krast allt och det man lever för får inte den betydande roll som de skulle ha. ´Kanske´ om man inte har det längre i sig,  hämnar det personen då? har man nått sitt mål här i livet då , är det som att hamna på slut stationen ”End of track” ? Jag personligen tycker då att man kan vända sidan då..


Ja ta mig tex. jag är rädd för att bli lämnad ensam, men ändå kan jag leva för mig själv pyssla på å tänka på saker å ting så har jag gjort i 20 års tid av rädsla för ensamheten och att bli avvisad. Tills en lite tjej vänder ut och in på mig. Själv tycker jag att något gott har vuxit fram här. Min rädsla, den har decimerats men borta är den då inte jag är lika rädd som ett lite mumintroll som nu som då. Till o-med att sitta ute i skogen med ett dubbelpipigt knallpulvergevär instucken i mitt gap , det var en enkel sortie då. Nu är det nästa tjugo år sen nu P. 


 


Om dig då , frågor om DIG jag har funderat mycket i samband när du är i sånt där tillstånd, rädd för att jag ska bli rädd för dig, kanske förakta dig.  Vid såna tillfällen släpper du inte in mig lika lätt.. det beror nog på något som präglat dig länge .. Det blir som skov, perioder hos dig som är jobbiga, och du blir rädd att någon ska döma dig , kanske har den hjälp du får fått dig till ett bättre mående nu, vad vet jag .. 


Men rädsla för att jag ska döma dig är stor .. därför glider du iväg hela tiden , men ditt hjärta ja ditt hjärta finns hos mig likväl jag tycker om dig för du fascinerar mig just för du är den du är..


 


 Midsommaren är blött denna gång, å det mullra lätt i där i fjärran nu, vilken tempminskning det blev, här ute är det nu lite svalare, tänk om mina tankar skulle svalna vad skulle jag ta mig till då? Nu är det inte så , du är med mig å väldigt nära är känslan, just så när man känner varandras pulsslag och hjärtslag slå.. 


du är varm å go.. jag älskar dig Pia, allt i världen som lockar, finns inget som kan bytas ut framför allt inte du…Pia <3


Fan jag är en strulig person 
Torsdag den 6 Juni 2019

Tankar hos en vilde

Det blir så fullständigt rörigt när jag ska skriva till dig, 
jag är för spänd och upprymd där att ge ett så pass övertygande och klart budskap till dig, svängen av känslor är så jävla starka, jag förlorar totalt kontrollen av mina verkliga egenskaper. 
Det ända jag strävar för, är inte att vara proffsig utan finna en enklare vägen till dig, ändå lyckas jag krångla till det. För det ska se snyggt ut det man överlämnar.
Jag saknar logik i det sammanhanget, men behövs den ? Nej säger jag , Men du säger jo! 
För dig ger den raka tydliga svar och riktlinjer, inte som mitt spretiga som far omkring i ett total blåsväder , som det verkar vara just nu. 
Pia jag vill fria till dig ! 


 


Jag


tycker om dig, det är enkelt och kort och säger allt - din Daniel
Juni 25 dar till framtiden JA det är din månad, små kyligt fast sommar månaden traskar in ... Grönska jo men visst, men små grått å puff moln på himmeln, åtminstone återger du varma färger <3

Lördag den 1 Juni 2019

Kärleks brev till dig!

Pia min lilla fröken 
Hon är nog något av en speciell sort, något man inte hittar fram till på vanliga kartor ! 
Man måste ha tillgång till den där ovanliga skattkartan, ja just  den med det jättestora X markerat på den. Den har jag i  mig! 

Varför tar jag mig inte dit ? När en har alla förutsaättningar att finna henne. 
Men han är så komplicerad och spretig, för han tänker sig i drömmar och flyr iväg bland molnen. Ja de där fluffigheterna utanför ditt fönster Pia där i viken, där de brukar speglar sig ibland bara för dig! 
Tänker du på mig ofta? 
Vad har du för planer idag - tänker du skriva något tillbaka? 
... 

Jag tycker mycket om dig och vet att jag är en besvärlig och nyfiken person som är så impulsiv, ja det sträcker sig långt ända in i benmärgen Pia. 

Jag gillar dig och försöker mitt bästa att snickra ihop denna båt som du ska åka i tillsammans med mig jag vill vara där hos dig i ur å skur! 
Puss din spretiga bäsvärliga  Daniel kramar till dig Pia GRRRR


 

2021

januari (1)

2020

december (1)
november (1)
oktober (1)
september (1)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (1)
april (1)
mars (1)
februari (1)
januari (1)

2019

september (1)
augusti (1)
juli (1)
juni (4)
maj (3)
april (1)
mars (1)
februari (5)
januari (12)

2018

december (6)