Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - Juni 2020

« Tillbaka till dagböckerkärlek

Tisdag den 2 Juni 2020

Junirop

Jun-o


Juni månad, du är ett sommarens barn min gudinna , upplyft på en pedistal står du rak i ryggen och tittar bort mot fjärran.


Din blick bestående av land vind å vatten binds samman till den där fjällsjö färgade friska färgen som krusar till sig när vind smeker med sin hand ut över ytan. Här väcks lust i mig av din vackra uppsyn .. frihets gudinna kan gå slänga sig i atlanten och alla andra skenheliga uppenbarelser...Som ett stick från den irrade geting som blinkar svart å gult cirkulerande i den osynliga omkrets, giftiga stick svullnade kullar reser sig hög..


Det blir som en utkiksplats i pandemiers framfarter giftigt som en hallucinogen drog som besitter ens bubbelbank av funderingar och förståndet rubbas allt mer o mer , ett litet sandkorn kan stjälpa ett berg ner i havet på bara sekunders blinkning med ögonlocken.. Du flörtar med mig å värmen stiger,en febrig åktur i det okända... jag vill veta ... om du vill att jag åker berg å dalbana ner till dig igen .. till din fina stad ... Jag gillar tuna den är som den där jätte fisken som snart är utrotad i världshavet ... mycket pulserar i mig i dag... Det är konstigt att förra konversationer med en stum planta men som nickar och niger vart å vart annat.. i bland blommar den upp med utsträckta blad.. Glad över dig att du fångade mig i ditt nät .. som en Tarantella även lekande lockande dans säkert lika giftig med förförisk lockelse, hur stegen förs ..


 


Ett junirop att sommar-en inte ska vara så enslig ensam att kärleken får tränga fram här på fullaste allvar i en slags ord-ramsa med lekfull allvarlighet , öppnar upp fönstret å vädrar ut ångesten som bunkrat upp sig som ett tryckande åskmoln där den släpper alla spänningar !!


 


Vill du att jag åker ner på fredag igen ?


så vi kan umgås å bara vara dom karaktärer vi är .. inga skådespel i annan form bara oss själva .. ja jag är inte direkt längre någon okänd filur som är direkt osäker på vem man är... men mystik å drömmar finns det gott på att bjuda dig på en vandring i solrosor å bomulls moln som sticker ihop sig!


älskar dig Pia


 

2021

januari (1)

2020

december (1)
november (1)
oktober (1)
september (1)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (1)
april (1)
mars (1)
februari (1)
januari (1)

2019

september (1)
augusti (1)
juli (1)
juni (4)
maj (3)
april (1)
mars (1)
februari (5)
januari (12)

2018

december (6)