Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
JagMinns


28 år Male icon


Dagbok

Dagbok - Juni 2020

« Tillbaka till dagböckerOnsdag den 17 Juni 2020

Cirkel.

Varför vill hon ens vara med mig? Jag känner inte att jag duger till för henne. Från att vara en person som inte har något i sig. Hur ska jag kunna tillfredsställa dig och på vilket sätt? Jag vet ingenting & jag känner ingenting. Just nu så känner jag så. Jag menar ju såklart att jag inte känner känslor alls överhuvudtaget. Jag bara är känns det som. Känner mig helt opåverkad av saker.

Är det inte patetiskt? Att vara sån här. Att vara så oerhört känslokall. Jag är bara, flytande. Det är ett helvete. Allt det här med att vara så oerhört handikappad av att inte kunna trösta eller veta vad man ska säga för man är okapabel till att komma i kontakt med sina känslor. Våra känslor styr oss väldigt mycket. Jag har inte dom till hands när det behövs och det skrämmer mig.

Jag kan inte öppna fler dörrar just nu. Måste komma av. Komma bort. Bort från mig bort från allt. Jag faller långt ner in i en dvala där jag aldrig lyckas vakna upp. Auto pilot. Vem är jag och hur kom jag hit? Förvirrad av min uppväxt förvirrad i mig själv. Dessa känslor är helt sinnessjuka. Hjälp mig att fucking känna normalt. Snälla du hjälp mig. Hjälp mig.. HJÄLP MIG

 

2020

juni (1)
maj (3)
april (3)
mars (4)
januari (1)

2019

december (3)
november (1)
oktober (3)
september (1)
augusti (6)
juli (4)
juni (3)
maj (2)
april (2)
mars (3)
februari (3)
januari (3)

2018

december (6)
november (16)
oktober (10)
september (7)
augusti (9)