Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Dagbok

Dagbok - September 2020

« Tillbaka till dagböckerBildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

Fredag den 18 September 2020

Upphovsrätt bilder och er radering av densamme


Det är ju "trevligt" när man loggar in på sin sida på poeter.se, och upptäcker att ni granskar bilder. Det hade ju varit bra om man hade fått ett pm om detta i inkorgen. Självklart förstår jag hela biten med upphovsrätten på bilder, men hur ska ni veta att mina bilder från min Instagramsida, där jag postar min fotokonst m.m. är mina egna bilder? Just nu kan bara jag se mina bilder då ni som sagt granskar. Men hur kul på en skala blir det om ni raderar de bilder som jag har upphovsrätt på...Jag sitter nu och går igenom varje text, och kontrollerar nu varje postad bild. Ett jättejobb (dock inser jag att detta inte är något mot det jobb (er granskning av samtliga bilder på samtliga medlemmar sedan starten av er hemsida) som ni sitter med). 

Alla bilder som inte är mina kommer jag att radera. Och alla bilder som är mina, kommer jag skriva en rad till längst ner under min text, samt ange en länk till mitt Instagramkonto som referens för upphovsrätten.

 

Detta är texten: "Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/ "  

Jag hoppas verkligen att ni inte raderar alla mina egna konstbilder! ?? För som sagt, hur ska ni veta att kristina0179 på insta är mitt konto där jag postar EGNA bilder med upphovsrätt? 

TILLÄGG: Mitt i min bildredigering börjar sidan att krångla, och jag kan inte editera mina texter med bilder. Dessutom upptäckte jag att när jag har klickat redigera på en text, blir layouten helt åt helskotta när texten öppnas. Hur kommer detta sig? Hela texten som var initialt var styckeindelad, är nu helt sammansatt utan styckeindelningar. Det blir ett jättejobb för mig att dels gå igenom upphovsrätten till varje bild som jag har postat till samtliga mina texter, och dels att jag sedan måste gå in och redigera layouten till varje text pga att er sida krånglar. 

Mvh Valkyria-Fatale 


 

2020

september (1)

2015

november (1)
oktober (4)